Havenkraan Onderhoud

Apparatuur moet altijd werken

Elke terminaloperator zal het met ons eens zijn: apparatuur moet altijd functioneren, zonder storingen of stilstand, hoe extreem de omstandigheden ook zijn. Onze technici voeren onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit aan alle onderdelen. Zowel op de kade, als in de yard of stek. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van mechanische delen als tandwielkasten, lagers en wielen schijven, maar ook in elektrische installaties, zoals hv-installaties, drives, motoren en remmen. De monteurs kunnen ook structureel las-, kotter- en montagewerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast maakt onze eigen afdeling Engineering berekeningen en tekeningen om reparatie- en moderniseringstrajecten uit te voeren.

Slim onderhoudsprogramma

Voorkomen is beter dan genezen, onderhouden is beter dan moeten repareren. Ons betrouwbare Liftcom onderhoudsprogramma zorgt voor een efficiënte en georganiseerde (dus kostenbesparende) gedigitaliseerde aanpak. In het CMMS (Computerized Maintenance Management System) worden alle aspecten van het onderhoudsschema in kaart gebracht en geregistreerd. In het software-programma volg en bestel je reserve-onderdelen, maak je een up-to-date personeelsplanning, leg je reparatiewerkzaamheden vast, voer je taken in en genereer je uitgebreide rapportages. Het vereenvoudigt het werk en levert niet alleen tijdwinst, maar ook productiviteitswinst op. Met dit systeem zie je niets meer over het hoofd!

Voorkomen door voortdurend vervangen

Om met storingsvrije containerkranen te werken, is het van belang om kraanonderdelen voortdurend preventief te vervangen. Voordat onderdelen kunnen bezwijken of een defect ontwikkelen, zijn ze op vooraf bepaalde en ingeplande momenten al vervangen.

Meer informatie aanvragen